Möllerin eri tuotteet

On useita tapoja nauttia päivittäinen omega-3-annos. Valitse itsellesi sopiva Möllerin tuote!

Omega-3-rasvahappoja voidaan nauttia erilaisissa muodoissa ja jännittävinä makuelämyksinä, kaikkea nestemäisestä öljystä kapseleihin ja geelikaloihin. Me olemme erilaisia ja meillä on erilaiset tarpeet. Siksi valikoimistamme löytyykin tuotteita, jotka sopivat kaikille, niin lapsille kuin aikuisille. Täällä voit lukea lisää erilaisista Möller-tuotteista, jotka sisältävät omega-3-rasvahappoja.

Nestemäinen Möller Kalanmaksaöljy

Tunnetuin Möller-tuote on Möllerin kalanmaksaöljy, joka on nestemäinen ja jota on saatavana Suomessa kahtena makuna: sitruuna ja luonnollisen makuinen. Jokaiselle jotakin. Monet pohjoismaalaiset todennäköisesti tunnistavat tämän pullon jo lapsuutensa ajoilta, sillä tällä tuotteella on pitkät perinteet sekä Oslon että Sigdalsin aamiaisella, ja se on jättänyt jälkensä myös norjalaisten kouluruokailuun 1930-luvulta, jolloin siitä tuli osa kouluruokaa.

Saat Möllerin kalanmaksaöljystä täysin ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia kalojen omega-3-rasvahappoja, EPA:a ja DHA:a sekä D-, A- ja E-vitamiineja. EPA ja DHA (250 mg/vrk) edistävät sydämen ja DHA (250 mg/vrk) aivojen ja näkökyvyn normaalia toimintaa. A- ja D-vitamiinit tukevat vastustuskykyä eli immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Omega-3-kapselit

On erilaisia syitä olla nauttimatta nestemäistä kalanmaksaöljyä. Meillä on tarjota loistava vaihtoehto Möllerin kalanmaksaöljylle, Möller Tupla -kapselit. Möller Tupla sisältää samat ravintoaineet kuin nestemäinen kalanmaksaöljy. Ota 2-3 kapselia Möller Tuplaa päivässä ja saat päivittäisen annoksesi Mölleriä!

Suomessa ovat markkinoilla kapselimuotoisina myös seuraavat Möllerin tuotteet: Möller Nivelille, Sydämelle, Vahva Omega-3 sekä Apteekin Möller Extravahva Omega-3.

Monet kenties ihmettelevät, mitä eroa nestemäisissä tuotteissa ja kapseleissa on. Suurin ero näiden välillä on se, että kalanmaksaöljy on valmistettu tuoreesta turskan maksasta, kun kapseleissa käytetty öljy saadaan puristamalla kokonaisia pikkukaloja, kuten anjoviksia ja sardiinia, öljyksi. Kalanmaksaöljy sisältää luonnollisesti A- ja D-vitamiineja, sen sijaan kapseleihin käytettyyn öljyyn lisätään näitä vitamiineja. Kalanmaksaöljystä ja kapseleista tekee erityisen se tosiasia, että sekä turskanmaksa että kapselit sisältävät luonnollisesti pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja, DHA:a ja EPA:a – joten kumpikaan tuote ei siinä suhteessa ole toistaan parempi. Käytä tuotetta, joka sopii sinulle ja makunystyröillesi.

Nauti tärkeistä ravintoaineista geelikalojen muodossa

3 vuotta täyttäneille ja vanhemmille lapsille meillä on tarjota erilainen vaihtoehto, nimittäin Möller Omega-3 Pikkukalat.Nämä pienet geelikalat maistuvat ihanasti hedelmältä tai vadelmalta. Pikkukalat sisältävät D-vitamiinia, joka on välttämätön lasten luuston kasvulle ja kehitykselle. Geelikalat sopivat tietysti myös aikuisille. Lapsille suositeltava annos on yksi ja aikuisille kaksi geelikalaa päivässä. Nam! Muista aina pureskella Pikkukalat ennen nielemistä.

Lue muista tuotteista täältä

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita