möller-tupla

Möller Tupla sisältää samoja terveydelle tärkeitä ravintoaineita kuin nestemäinen Möller Kalanmaksaöljy, mutta kätevässä kapselimuodossa. Pienet kapselit on helppo niellä ja miellyttävä käyttää.

Lue lisää omega-3-rasvahappojen tärkeydestä

Omega-3-rasvahappoja sydämelle, aivoille ja näkökyvylle

Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA+EPA:a. DHA on tärkeä myös aivojen toiminnalle ja näkökyvylle. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA:a päivittäin. Kahdessa Möller Tupla kapselissa on DHA:a ja EPA:a yhteensä 530 mg, joka kattaa hyvin normaalin päivittäisen suosituksen.

D-vitamiinia vastustuskyvylle

D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvyn toiminnalle.

Lue lisää D-vitamiinista ja vastustuskyvystä

Kestävä kalastus ja tuotanto

Meren luonnonvarojen kestävä kehitys on tärkeää, sillä ylikalastus on aito ongelma useilla maailman merillä. Möllerillä on tiukat kriteerit kalanmaksaöljyn ja kalaöljyn toimittajille, ja raaka-aineen laadulta vaaditaan paljon. Valvomme tuotantolaitoksia säännöllisesti. Raaka-aineiden alkuperä pystytään jäljittämään, ja kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn jalostus tapahtuu omalla tehtaallamme Oslossa.

Möller-kalaöljyyn käytetään vain Perun ja Chilen elinvoimaisista kalakannoista saatavaa kalaöljyä. Kalaöljykapseleiden valmistukseen käytetään kylmissä vesissä eläviä rasvaisia kalalajeja, kuten anjovista ja sardiinia. Kalaöljyn täytyy sisältää runsaasti omega-3- rasvahappoja sekä sen vaikuttavia aineita EPAa ja DHA:ta ja sen täytyy olla ympäristöjäämistä puhdistettua. Tämän lisäksi kalaöljyn hapettumisarvot tulee olla erittäin alhaiset eli kalaöljy ei saa olla härskiintynyttä.

 

Ravintosisältö
Möller Tupla 2-3 kapselia
Omega-3-rasvahappoja, josta 640-960 mg
- josta DHA + EPA 530-795 mg
A-vitamiini 250-375 μg (31-47%*)
D-vitamiini 15-22,5 μg (300-450%*)
E-vitamiini 10-15 mg (83-125%*)

*RI=Reference intake/Saannin vertailuarvo

Ainesosat

Tiivistetty kalaöljy (triglyseridit), liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), DL-α- tokoferyyliasetaatti (E-vit.), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), aromi (vanilja), retinyylipalmitaatti (A-vit.), kolekalsiferoli (D3-vit.).

Tustustu muihin tuotteisiin