Möller Kalanmaksaöljy

Möller Kalanmaksaöljy on luonnollinen  osa terveellistä ruokavaliota. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA), A-, D- ja E-vitamiineja.

Lue lisää omega-3-rasvahapoista

Auttaa sinua pysymään terveenä

Lusikallinen (5 ml) Möller Kalanmaksaöljyä sisältää 1200 mg omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D- ja E-vitamiineja. DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa*. DHA on tärkeä myös aivojen toiminnalle ja näkökyvylle**. D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvylle ja luustolle. A-vitamiini on myös tärkeä vastustuskyvylle ja edistää näön pysymistä normaalina. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumisstressiltä.

*Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA+EPA/vrk. **Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA /vrk.

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kalanmaksaöljyn kohdalla.

Kaksi makua ja pullokokoa

Möller Kalanmaksaöljyn saa sitruunanmakuisena tai maustamattomana sekä 250 ml:n että riittoisammassa 500 ml:n pullossa. Suositeltava vuorokausiannos on 5 ml eli normaalin teelusikallisen verran. Avattu pullo säilyy jääkaapissa noin kolme kuukautta.

Kestävä kalastus ja tuotanto

Meren luonnonvarojen kestävä kehitys on tärkeää, sillä ylikalastus on aito ongelma useilla maailman merillä. Möllerillä  on tiukat kriteerit kalanmaksaöljyn ja kalaöljyn toimittajille, ja raaka-aineen laadulta vaaditaan paljon. Valvomme tuotantolaitoksia säännöllisesti. Raaka-aineiden alkuperä pystytään jäljittämään, ja kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn jalostus tapahtuu omalla tehtaallamme Oslossa.

Möller kalanmaksaöljy valmistetaan Lofoottien ja Vesterålenin alueiden arktisesta turskasta. Arktisen turskan kanta on erittäin elinvoimainen eikä sitä uhkaa ylikalastus. Möller Kalanmaksaöljylle myönnettiin Marine Stewardship Councilin (MSC) jäljitettävyyssertifikaatti syyskuussa 2018. MSC-sertifikaatilla varmistetaan, että Möller Kalanmaksaöljyn koko toimitusketju on vastuullinen. Marine Stewardship Council on työskennellyt yli 20 vuotta kestävien kalakantojen ja merten hyvinvoinnin edistämiseksi. MSC-merkki kertoo kuluttajalle, että tuotteen kala on aina kestävästi kalastettu ja jäljitettävissä.

MSC on ainoa luonnonvaraisten merenelävien sertifiointiohjelma, joka on sosiaalisen ja ympäristön akkreditoinnin ja merkinnän allianssin, ISEAL:n täysjäsen. Lisäksi MSC on tällä hetkellä ainoa Global Sustainable Seafood Initiativen (GSSI) tunnustama sertifiointiohjelma luonnonvaraiselle kalalle ja äyriäisille. MSC:n kestävän kalastuksen standardi perustuu YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön vastuullista kalastusta koskeviin ohjeisiin.

Ravintosisältö
Möller Kalanmaksaöljy 5 ml
Omega-3-rasvahappoja, josta 1200 mg
- DHA 600 mg
- EPA 400 mg
D-vitamiini 10 µg (200%*)
A-vitamiini 250 µg (31%*)
E-vitamiini 3 mg (25%*)

*RI=Reference intake/Saannin vertailuarvo

Ainesosat

Kalanmaksaöljy, DL-α-tokoferyyliasetaatti (E-vit.), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

SITRUUNANMAKUINEN KALANMAKSAÖLJY: Kalanmaksaöljy, luontainen aromi (sitruuna), DL-α-tokoferyyliasetaatti (E-vit.), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Tustustu muihin tuotteisiin