Möller Kalanmaksaöljyt

Möller Kalanmaksaöljy on luonnollinen  osa terveellistä ruokavaliota. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA), A-, D- ja E-vitamiineja.

Lue lisää omega-3-rasvahapoista

Auttaa sinua pysymään terveenä

Lusikallinen (5 ml) Möller Kalanmaksaöljyä sisältää 1200 mg omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D- ja E-vitamiineja. DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa*. DHA on tärkeä myös aivojen toiminnalle ja näkökyvylle**. D-vitamiini on tärkeä vastustuskyvylle ja luustolle. A-vitamiini on myös tärkeä vastustuskyvylle ja edistää näön pysymistä normaalina. E-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa kehon soluja hapettumisstressiltä.

*Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA+EPA/vrk. **Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA /vrk.

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin kalanmaksaöljyn kohdalla.

Kaksi makua ja pullokokoa

Möller Kalanmaksaöljyn saa sitruunanmakuisena tai maustamattomana sekä 250 ml:n että riittoisammassa 500 ml:n pullossa. Suositeltava vuorokausiannos on 5 ml eli normaalin teelusikallisen verran. Avattu pullo säilyy jääkaapissa noin kolme kuukautta.

Kestävä kalastus ja tuotanto

Meren luonnonvarojen kestävä kehitys on tärkeää, sillä ylikalastus on aito ongelma useilla maailman merillä. Möllerillä  on tiukat kriteerit kalanmaksaöljyn ja kalaöljyn toimittajille, ja raaka-aineen laadulta vaaditaan paljon. Valvomme tuotantolaitoksia säännöllisesti. Raaka-aineiden alkuperä pystytään jäljittämään, ja kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn jalostus tapahtuu omalla tehtaallamme Oslossa.

 

Ravintosisältö
Möller Kalanmaksaöljy 5 ml
Omega-3-rasvahappoja, josta 1200 mg
- DHA 600 mg
- EPA 400 mg
D-vitamiini 10 µg (200%*)
A-vitamiini 250 µg (31%*)
E-vitamiini 3 mg (25%*)

*RI=Reference intake/Saannin vertailuarvo

Ainesosat

Kalanmaksaöljy, DL-α-tokoferyyliasetaatti (E-vit.), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

SITRUUNANMAKUINEN KALANMAKSAÖLJY: Kalanmaksaöljy, luontainen aromi (sitruuna), DL-α-tokoferyyliasetaatti (E-vit.), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Tustustu muihin tuotteisiin

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita