Silmät & näkökyky

Möller omega-3 valmiste silmille ja näkökyvylle. Sisältää omega-3 rasvahappoja, D-vitamiinia, sinkkiä, luteiinia ja zeaksantiinia. DHA ja sinkki edistävät näön pysymistä normaalina.

Lue lisää omega-3-rasvahappojen tärkeydestä

DHA ja sinkki silmille ja näkökyvylle

DHA ja sinkki edistävät näön pysymistä normaalina. DHA:n edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla DHA:a 250 mg/vrk. D-vitamiini edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa.

Tuotteella on MSC-merkki, joka kertoo vastuullisesta kalastuksesta ja jäljitettävyydestä.
Lue lisää MSC-merkistä!

Ravintosisältö
Möller Omega-3 Silmät & näkökyky 2 kapselia
Omega-3-rasvahapot 402 mg
josta DHA 253 mg
josta EPA 127 mg
luteiini 10 mg
zeaksantiini 2 mg
D-vitamiini 25 µg (500%*)
sinkki 8 mg (80%*)

*RI=Reference intake/Saannin vertailuarvo

Ainesosat

Tiivistetty KALAÖLJY (triglyseridit), liivate (naudasta), kookosöljy, emulgointiaineet (rasvahappojen monoglyseridit, auringonkukkalesitiini), kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), luteiini isosamettikukasta (Tagetes erecta L.), sinkki, väri (riboflaviini), zeaksantiini isosamettikukasta (Tagetes erecta L.), D-vitamiini (D3), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Tustustu muihin tuotteisiin

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kapselit niellään kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ei suositella lapsille, raskaana oleville ja imettäville. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.