Kalaöljy ja kalanmaksaöljy ovat luonnontuotteita. Kaikkien luonnontuotteiden laatu on lähtökohdiltaan vaihtelevaa. Möller haluaa käyttää tuotteidensa valmistuksessa vain laadukkaimpia raaka-aineita, ja sen eteen työskentelemme aktiivisesti. Varmistamme, että kaikki käyttämämme kalat pyydetään kestävän ja vastuullisen kalastuksen keinoin horjuttamatta kalalajien tai meriympäristön tasapainoa. Olemme saaneet riippumattomien tahojen myöntämiä sertifikaatteja, joiden ansiosta voit turvallisin mielin käyttää tuotteitamme ja olla varma laadusta ja luonnon kestokyvystä.

MSC-sertifikaatti

Möller Kalanmaksaöljylle myönnettiin Marine Stewardship Councilin (MSC) jäljitettävyyssertifikaatti syyskuussa 2018. MSC-sertifikaatilla varmistetaan, että Möller Kalanmaksaöljyn koko toimitusketju on vastuullinen. Marine Stewardship Council on työskennellyt yli 20 vuotta kestävien kalakantojen ja merten hyvinvoinnin edistämiseksi. MSC-merkki kertoo kuluttajalle, että tuotteen kala on aina kestävästi kalastettu ja jäljitettävissä.

MSC on ainoa luonnonvaraisten merenelävien sertifiointiohjelma, joka on sosiaalisen ja ympäristön akkreditoinnin ja merkinnän allianssin, ISEAL:n täysjäsen. Lisäksi MSC on tällä hetkellä ainoa Global Sustainable Seafood Initiativen (GSSI) tunnustama sertifiointiohjelma luonnonvaraiselle kalalle ja äyriäisille. MSC:n kestävän kalastuksen standardi perustuu YK:n elintarvike- ja maatalousjärjestön vastuullista kalastusta koskeviin ohjeisiin.


MSC-Sertifikaatti

Vastuullisesti kalastettu ja aina jäljitettävissä

Vastuullisesti kalastettu ja aina jäljitettävissä

 

ITQI

Tuotteen maun laatumerkki. Sen myöntää tuotteen ominaisuuksien perusteella raati, johon kuuluu muun muassa Michelin-kokkeja. Parhaat tuotteet saavat maininnan «Superior Taste Award» (ylivertainen maku). Se on Möllerin Kalanmaksaöljyllä.


Superior taste

Erinomaisen maun laatumerkki

Erinomaisen maun laatumerkki