energiaa ja elinvoimaa

Möller omega-3 valmiste, jonka aineosat auttavat lisäämään energiaa ja elinvoimaa. Sisältää omega-3 rasvahappoja, ginsengiä, B-, C- ja D-vitamiineja. Omega-3 rasvahapoista DHA edistää aivojen ja EPA ja DHA sydämen normaalia tomintaa.

Lue lisää omega-3-rasvahappojen tärkeydestä

Ginseng edistää elinvoimaa ja torjuu väsymystä

Ginseng  auttaa edistämään elinvoimaa ja torjumaan väsymystä. B6-, B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa.

Tuotteella on MSC-merkki, joka kertoo vastuullisesta kalastuksesta ja jäljitettävyydestä.
Lue lisää MSC-merkistä!

Vuorokausiannos 2 kapselia.

Ravintosisältö
Möller Omega-3 Energia & elinvoima 2 kapselia sisältää
Omega-3 rasvahappoja 813 mg
joista EPA 273 mg
joista DHA 416 mg
Ginsenguute, joka vastaa 4 mg ginsenosideja 200 mg
B6-vitamiini 1,4 mg (100%)
B12-vitamiini 2,5 µg (100%)
C-vitamiini 60 mg (75%)
D3-vitamiini 10 µg (200%)

*RI=Reference intake/Saannin vertailuarvo

Ainesosat

Kalaöljy (triglyseridit), liivate (naudasta), ginsenguute (Panax ginseng CA Meyer), kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), stabilointiaine (mehiläisvaha), vitamiinit (C-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini,
D-vitamiini), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), väriaineet (riboflaviinit, rautaoksidit ja -hydroksidit).

Tustustu muihin tuotteisiin

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kapselit niellään kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville, imettäville tai säännöllistä lääkitystä käyttäville. Jos sinulla on diabetes, kohonnut verenpaine tai valmistaudut leikkaukseen, keskustele käytöstä lääkärisi kanssa. Pidä 2-3 viikon tauko 3 kuukauden yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.