Möller omega-3 lihaksille ja nivelille

Möller omega-3 valmiste lihaksille ja nivelille. Sisältää omega-3 rasvahappoja, magnesiumia, mangaania, C- ja D-vitamiineja sekä inkivääriä. Omega-3 rasvahapoista DHA edistää aivojen ja EPA ja DHA sydämen normaalia toimintaa.

Lue lisää omega-3-rasvahappojen tärkeydestä

Magnesiumia lihaksille

Magnesium edistää lihasten toimintaa ja D-vitamiini lihastoiminnan ylläpitämistä. C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista rustojen toimintaa varten ja mangaani sidekudosten muodostumista. Rustoa on kaikissa nivelpinnoissa. Rustosolu on yksi sidekudoksen solutyypeistä.

Tuotteella on MSC-merkki, joka kertoo vastuullisesta kalastuksesta ja jäljitettävyydestä.
Lue lisää MSC-merkistä!

Ravintosisältö
Möller omega-3 lihaksille ja nivelille 2 kapselia
Omega-3 rasvahappoja, 813 mg
joista DHA 273 mg
joista EPA 416 mg
Inkivääriuute 59 mg
C-vitamiini 60 mg (75%)
D3-vitamiini 10 µg (100%)
Mangaani 2 mg (100%)
Magnesium 230 mg (61%)

*RI=Reference intake/Saannin vertailuarvo

Ainesosat

Kalaöljy (triglyseridit), liivate (naudasta), kivennäisaineet (magnesium, mangaani), kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), stabilointiaine (mehiläisvaha), vitamiinit (C-vitamiini, D-vitamiini), inkivääriuute (Zingiber officinale), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), väriaineet (riboflaviinit, rautaoksidit ja -hydroksidit).

Tustustu muihin tuotteisiin

Suositeltu vuorokausiannos 2 kapselia. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kapselit niellään kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt, lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville naisille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa