Apteekin D-vitamiini Extra

Apteekin Möller D-Vitamiini Extra

Apteekin Möller D-vitamiini Extra on aikuisille suunnattu omega-3-ravintolisä, josta saa välttämättömien rasvahappojen lisäksi vahvan annoksen D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Luuston tueksi mukana myös K-vitamiinia. Enterokapselin ansiosta tuote sopii myös niille kuluttajille, jotka kokevat saavansa omega-3-valmisteista ikäviä kalanmakuisia röyhtäyksiä.

Suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli sisältää 660 mg omega-3-rasvahappoja, josta DHA 240 mg ja EPA 320 mg. DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa*.  D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. K-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina.

Lue lisää omega-3-rasvahappojen tärkeydestä

*Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA+EPA/vrk. 

Ravintosisältö
Apteekin Möller D-vitamiini Extra 1 kapseli
Omega-3-rasvahapot 660 mg
- DHA 240 mg
- EPA 320 mg
D-vitamiini 50 µg (1000%*)
K-vitamiini 50 µg (67%*)

*RI=Reference intake/Saannin vertailuarvo

 

Ainesosat

Tiivistetty kalaöljy (triglyseridit), liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), pintakäsittelyaineet (neutraali metakrylaattikopolymeeri, natriumalginaatti, talkki, hydroksipropyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli), värit (rautaoksidit ja -hydroksidit), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), kolekalsiferoli (D3-vit.), menakinoni (K2-vit.)

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kapselit niellään kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Jos käytät närästystuotteita, tulee ne ottaa väh. 2 tuntia ennen tai jälkeen omega-3-kapseleita. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.