Tonin ensimmäinen viikko

Tonin ensimmäinen viikko käynnistyi ristiriitaisissa fiiliksissä!

Ruuhkavuodet ja aivot -harjoitusohjelmassa painotetaan kehon ja mielen rauhoittamista kiireisen arjen keskellä. Tonin ensimmäisenä tehtävänä oli suunnitella kauppalista ja painaa se mieleen muistiharjoituksen avulla. Tonin omat fiilikset lähimuistin suhteen olivat tosin hieman skeptisiä:

Kauppalista-muistiharjoitus herätti lähes kauhunsekaisia tunteita. Tästä listasta tulisi muistaa mahdollisimman paljon, ja ajattelin heti harjoitustehtävän saatuani, että en muista varmasti mitään. Minulla ei ole aiempaa kokemusta muistitekniikoiden käytöstä, ja lähimuistini on mielestäni niin onneton, että tuleekohan tästä mitään.

Ensimmäisen viikon treeniohjelmassa oli myös meditaatio- ja hengitysharjoituksia. Hengitysharjoituksia Toni pääsi kokeilemaan pitkän, ulkomaille suuntautuneen työreissun jälkeen:

Vaikutus kehoon ja mieleen oli välitön ja rauhoitti henkisesti. Ajatus jotenkin ”kirkastuu”, ja keskittyminen esimerkiksi tarkkuutta ja keskittymistä vaativaan työsuoritukseen helpottuu.

Tonin ensimmäinen treeniviikko on sisältänyt paljon uusia asioita – sekä sitä kuuluisaa ruuhkavuosien kiirettä. Tonin tavoitteena on lähimuistin parantaminen, ja sen vaikutuksia Toni treenaa mm. säännöllisillä Headspace App -harjoituksilla. Odotamme ensi viikon raporttia rauhoittunein mielin, hyvä Toni!

Katso, kuinka Tonilla meni toinen treeniviikko!