Penne Arabiata sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä

Maukas ja tulinen Penne Arabiata sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä. Reseptistä tulee 4 annosta ja voit lisätä siihen chiliä maun mukaan. Se sopii hyvin perheen illalliseksi tai juhliin. Voit lisätä reseptiin halutessasi lihaa. Nauti!

Ainesosat:

  • 450 g penne pastaa
  • Oliiviöljyä
  • 1 puristettu valkosipulinkynsi
  • Chilipippuria (chilirouhetta)
  • 800 g käsin paloiteltua, kuorittua tomaattia
  • 60 g parmesania
  • Pieni kourallinen silputtua persiljaa
  • Voita paistamiseen
  • 3 tl Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä

 

Tee näin:

  1. Valmista penne pasta pakkauksen ohjeen mukaan
  2. Pastan kiehuessa lisää pannulle voi, chilirouhe ja valkosipuli. Paista, kunnes valkosipuli kuullottuu
  3. Lisää tomaatit ja kun pasta on kypsää, lisää ne kastikkeeseen
  4. Jatka paistamista, kunnes kastike paksuuntuu
  5. Ota pois lämmöltä ja lisää juusto ja persilja
  6. Mausta suolalla ja lisää joukkoon Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä juuri ennen tarjoilua

Annokset: 4