Penne Arabiata sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä
Maukas ja tulinen Penne Arabiata sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä. Reseptistä tulee 4 annosta ja voit lisätä siihen chiliä maun mukaan. Se sopii hyvin perheen illalliseksi tai juhliin. Voit lisätä reseptiin halutessasi lihaa. Nauti!
Ainesosat:
- 450 g penne pastaa
- Oliiviöljyä
- 1 puristettu valkosipulinkynsi
- Chilipippuria (chilirouhetta)
- 800 g käsin paloiteltua, kuorittua tomaattia
- 60 g parmesania
- Pieni kourallinen silputtua persiljaa
- Voita paistamiseen
- 3 tl Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä
Tee näin:
- Valmista penne pasta pakkauksen ohjeen mukaan
- Pastan kiehuessa lisää pannulle voi, chilirouhe ja valkosipuli. Paista, kunnes valkosipuli kuullottuu
- Lisää tomaatit ja kun pasta on kypsää, lisää ne kastikkeeseen
- Jatka paistamista, kunnes kastike paksuuntuu
- Ota pois lämmöltä ja lisää juusto ja persilja
- Mausta suolalla ja lisää joukkoon Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä juuri ennen tarjoilua
Annokset: 4