Minitacopizza sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä

Helppo ja nopea ohje, joka sopii niin pizzaperjantaihin, iltapalaksi kuin välipalaksi. Voit laittaa täytteeksi kaikkea, mitä kaapeistasi löytyy ja muista lisätä päivittäinen Möllerin kalanmaksaöljyannos kastikkeeseen! Ohjeesta tulee 8 pientä tacopizzaa – olkaa hyvä!

Ainesosat:

  • 8 pientä tortillaa
  • 8 rkl valinnaista tomaatti-/tacokastiketta
  • 1,5 dl valinnaista juustoraastetta
  • Täytteet:
    • 8 siivua ilmakuivattua kinkkua
    • Tuoretta basilikaa
    • 1 dl Cremé fraîchea
    • 1 dl chilikastiketta
    • 3 rkl Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä
    • Chilirouhetta (halutessasi)

 

Tee näin:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen
  2. Levitä tomaatti- tai tacokastiketta tortillaleipien päälle ja ripottele sen päälle juustoa
  3. Paista uunin keskitasolla noin 8 minuuttia tai kunnes tortillojen reunat ovat tummenneet ja juusto on sulanut
  4. Ota pizzat ulos uunista ja lisää päälle kinkkua, tuoretta basilikaa ja halutessasi chilirouhetta ja pirskottele päälle Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä
  5. Tarjoile chilikastikkeen ja Cremé fraîchen kera

 

Reseptin tyyppi: Päivällinen – Italialainen

Annokset: 8

Valmistusaika: 15 minuuttia

Esivalmistusaika: 8 minuuttia

Evelina Söderholmin resepti