Minitacopizza sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä
Helppo ja nopea ohje, joka sopii niin pizzaperjantaihin, iltapalaksi kuin välipalaksi. Voit laittaa täytteeksi kaikkea, mitä kaapeistasi löytyy ja muista lisätä päivittäinen Möllerin kalanmaksaöljyannos kastikkeeseen! Ohjeesta tulee 8 pientä tacopizzaa – olkaa hyvä!
Ainesosat:
- 8 pientä tortillaa
- 8 rkl valinnaista tomaatti-/tacokastiketta
- 1,5 dl valinnaista juustoraastetta
- Täytteet:
- 8 siivua ilmakuivattua kinkkua
- Tuoretta basilikaa
- 1 dl Cremé fraîchea
- 1 dl chilikastiketta
- 3 rkl Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä
- Chilirouhetta (halutessasi)
Tee näin:
- Lämmitä uuni 200 asteeseen
- Levitä tomaatti- tai tacokastiketta tortillaleipien päälle ja ripottele sen päälle juustoa
- Paista uunin keskitasolla noin 8 minuuttia tai kunnes tortillojen reunat ovat tummenneet ja juusto on sulanut
- Ota pizzat ulos uunista ja lisää päälle kinkkua, tuoretta basilikaa ja halutessasi chilirouhetta ja pirskottele päälle Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä
- Tarjoile chilikastikkeen ja Cremé fraîchen kera
Reseptin tyyppi: Päivällinen – Italialainen
Annokset: 8
Valmistusaika: 15 minuuttia
Esivalmistusaika: 8 minuuttia
Evelina Söderholmin resepti