Klassinen perunasalaatti sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä
Tämä perunasalaattiresepti on sekä klassinen että maukas. Siitä riittää kahdelle ja se sopii täydellisesti grilliruoan lisukkeeksi tai minkä tahansa kanssa, onpa sinulla sitten juhlat tai vain perheen yhteinen illallinen.
Ainesosat:
- 400 g pieniä uusia perunoita
- 2 salottisipulia, silputtuna
- ½ rkl pieniä kapriksia (valinnainen)
- 1 rkl cornichoneja, hienonnettuna, valinnainen
- 2 rkl majoneesia
- ½ rkl valkoviinietikkaa
- Pieni kourallinen hienonnettua persiljaa
- 2 tl Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä
Tee näin:
- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä 20 minuutin ajan, kaada vesi pois ja anna jäähtyä.
- Paloittele perunat kahteen tai useampaan osaan. Sekoita kulhossa perunat, salottisipuli, kaprikset ja cornichonit.
- Lisää riittävästi majoneesia, jotta ainekset pysyvät yhdessä ja lisää sitten Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä ja etikkaa.
- Sekoita joukkoon persilja ja tarjoile.
Annokset: 2