Kalataco sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä
Helppo ja jännittävä taco sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä ja kalalla. Voit myös vaihtaa kalan tilalle esimerkiksi kanaa vaihtelun vuoksi. Reseptistä tulee neljä annosta ja se maistuu fantastiselta!
Ainesosat:
- 16 pientä tai 8 suurta tortillaleipää
- 600 g valkoista kalaa, kuten seitä, turskaa, kuhaa tai ahventa
- 2 dl cornflakes-maissilastuja
- 1 pussi tacomaustetta
- Kastike:
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 2 tl srirachaa
- Täyte:
- Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä
- Sipulia ja avokadoa tai muita haluamiasi vihanneksia
Tee näin:
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Pilko kala kuutioiksi. Kaada maissihiutaleet pussiin ja hienonna ne. Sekoita maissihiutaleiden sekaan tacomauste. Kuorruta kalapalat seoksella.
- Aseta kalapalat pellille leivinpaperin päälle ja pirskottele niiden päälle Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä.
- Paista uunin keskitasolla 12 minuuttia.
- Sekoita jogurtti ja sriracha. Kuori ja pilko vihannekset.
- Tarjoile kala tortillaleipien, srirachajogurtin ja vihannesten kera.
Reseptin tyyppi: Päivällinen – meksikolainen
Annoksia: 4
Valmistusaika: 12 minuuttia
Esivalmisteluaika: 20 minuuttia
Evelina Söderholmin resepti