Kalataco sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä

Helppo ja jännittävä taco sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä ja kalalla. Voit myös vaihtaa kalan tilalle esimerkiksi kanaa vaihtelun vuoksi. Reseptistä tulee neljä annosta ja se maistuu fantastiselta!

Ainesosat:

  • 16 pientä tai 8 suurta tortillaleipää
  • 600 g valkoista kalaa, kuten seitä, turskaa, kuhaa tai ahventa
  • 2 dl cornflakes-maissilastuja
  • 1 pussi tacomaustetta
  • Kastike:
    • 2 dl turkkilaista jogurttia
    • 2 tl srirachaa
  • Täyte:
    • Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä
    • Sipulia ja avokadoa tai muita haluamiasi vihanneksia

 

Tee näin:

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Pilko kala kuutioiksi. Kaada maissihiutaleet pussiin ja hienonna ne. Sekoita maissihiutaleiden sekaan tacomauste. Kuorruta kalapalat seoksella.
  3. Aseta kalapalat pellille leivinpaperin päälle ja pirskottele niiden päälle Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä.
  4. Paista uunin keskitasolla 12 minuuttia.
  5. Sekoita jogurtti ja sriracha. Kuori ja pilko vihannekset.
  6. Tarjoile kala tortillaleipien, srirachajogurtin ja vihannesten kera.

 

Reseptin tyyppi: Päivällinen – meksikolainen

Annoksia: 4

Valmistusaika: 12 minuuttia

Esivalmisteluaika: 20 minuuttia

Evelina derholmin resepti