Minkä kalan öljyä Möller käyttää ja mistä kalat ovat pyydystetty?

Korkealaatuiset ja puhtaat raaka-aineet ovat ehdoton edellytys korkealaatuiselle omega-3-tuotteelle. Möller Kalanmaksaöljyä on valmistettu yli 160 vuoden ajan. Pitkän kokemuksen ja historiansa ansiosta Möller-tuotteissa on opittu käyttämään vain parhaita raaka-aineita maailman puhtaimmista vesistä. Möller Kalanmaksaöljyn valmistukseen käytetään arktisen turskan maksaa. Turska kalastetaan Luoteis-Norjan vesistä ja se sisältää omega-3-rasvahappojen lisäksi luontaisesti myös A- ja D-vitamiineja.

Kalaöljy, jota käytetään Möller omega-3-kapseleissa, valmistetaan Etelä-Amerikan länsi- ja lounaisrannikkovesien anjovis- ja sardiinilajeista. Näiden merialueiden kalakannat ovat hyvin säädeltyjä ja valvottuja eikä niitä uhkaa ylikalastus. Anjovis ja sardiini ovat omega-3-pitoisuudeltaan optimaalisia ja sisältävät runsaasti DHA:a EPA:aa.

Möller-tuotteiden valmistuksessa käytetään vain elinvoimaisia kalakantoja, joita ei ylikalasteta. Kalastuksessa toteutetaan kestävän kalastuksen periaatetta, jossa kalojen määrään, monimuotoisuuteen, uusiutusmiskykyyn ja elinvoimaisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota.