Bruschetta sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä
Etsitkö raikasta ja hyvää alkupalareseptiä? Tämä bruschetta sopii täydellisesti alkupalaksi tai kevyeksi välipalaksi, joko vieraille tai yksin herkutteluun. Annoksia tässä reseptissä on 4 ja voit lisätä siihen päällisiä jääkaapin antimien mukaan. Tuoreiden tomaattien ja basilikan lisäksi leipään lisätään sitruunanmakuista Möllerin kalanmaksaöljyä. Ne sekä maistuvat, että näyttävät hyvältä!
Ainesosat:
- Tuoretta leipää
- 2 kourallista kypsiä tomaatteja
- Tuoretta basilikaa
- Merisuolaa
- Pippuria
- Valkoviinietikkaa
- 2-3 tl Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä
Tee näin:
- Ota tomaattien ytimet irti ja puristele siemenet varovasti kulhoon.
- Lisää pilkottu basilika, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää sitten sitruunanmakuista Möllerin kalanmaksaöljyä ja etikkaa
- Voit tarjoilla tomaatit pieninä tai suurempina paloina
- Leikkaa tuoreesta leivästä palasia ja tarjoile niiden päällä tomaattisekoitusta
4 annosta