Bruschetta sitruunanmakuisella kalanmaksaöljyllä

Etsitkö raikasta ja hyvää alkupalareseptiä? Tämä bruschetta sopii täydellisesti alkupalaksi tai kevyeksi välipalaksi, joko vieraille tai yksin herkutteluun. Annoksia tässä reseptissä on 4 ja voit lisätä siihen päällisiä jääkaapin antimien mukaan. Tuoreiden tomaattien ja basilikan lisäksi leipään lisätään sitruunanmakuista Möllerin kalanmaksaöljyä. Ne sekä maistuvat, että näyttävät hyvältä!

Ainesosat:

  • Tuoretta leipää
  • 2 kourallista kypsiä tomaatteja
  • Tuoretta basilikaa
  • Merisuolaa
  • Pippuria
  • Valkoviinietikkaa
  • 2-3 tl Möllerin sitruunanmakuista kalanmaksaöljyä

 

Tee näin:

  1. Ota tomaattien ytimet irti ja puristele siemenet varovasti kulhoon.
  2. Lisää pilkottu basilika, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää sitten sitruunanmakuista Möllerin kalanmaksaöljyä ja etikkaa
  3. Voit tarjoilla tomaatit pieninä tai suurempina paloina
  4. Leikkaa tuoreesta leivästä palasia ja tarjoile niiden päällä tomaattisekoitusta

 

4 annosta