Perinteinen Kalanmaksaöljy ei maistu kaikille. Olemme siksi kehittäneet sopivia tuotteita sekä lapsille että niille, joilla on lapsuudesta huonoja kokemuksia kalanmaksaöljystä, tai kärsivät kalaöljyn käytön yhteydessä ikävistä röyhtäyksistä.

Möller Omega-3 Pikkukalat

Lapsille on kehitetty omat Möller Omega-3 Pikkukalat, jotka ovat hauskoja kalanmuotoisia geelikaloja. Ne ovat pehmeät ja pureskeltavat ja niissä on hyvä hedelmäinen maku. Ne sisältävät lapsen terveyden ja kehityksen kannalta tärkeitä ravintoaineita; omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D-vitamiinia.

LUE LISÄÄ Pikkukaloista


Omega-3 Pikkukalat

Hyvänmakuiset & kivan muotoiset

Hyvänmakuiset & kivan muotoiset

Möller Vahva Omega-3

Möller Vahva Omega-3 kalaöljykapseleissa on ainutlaatuinen enteropäällyste, jonka ansiosta kapselit sulavat vasta ohutsuolessa, eikä mahalaukussa kuten normaalit kalaöljykapselit. Tämä estää niin monille tutun ”kalaöljyröyhtäilyn” ja kalan ikävän jälkimaun suussa.

LUE LISÄÄ tuotteesta


Vahva Omega-3

Ilman kalan jälkimakua tai röyhtäilyä

Ilman kalan jälkimakua tai röyhtäilyä

Sitruunanmakuinen Möller Kalanmaksaöljy

Totuuden nimissä kalanmaksaöljy ei maistu enää samalta kuin ennen. Jotkut sanovat jopa, että se ei maistu enää miltään. Tuotteen laadussa ja rasvahappoja suojaavissa antioksidanteissa on tehty suuria parannuksia viime aikoina ja nykyään kalanmaksaöljyn maku on hyvin neutraali, kun pullon avaa ja öljyn nauttii kylmänä. Muista siksi aina sulkea pullo mahdollisimman pian käytön jälkeen ja säilyttää se jääkaapissa avaamisen jälkeen. Oikein säilytettynä kalanmaksaöljyn maku säilyy hyvänä ja neutraalina noin kolme kuukautta pullon avaamisesta.

Kalanmaksaöljyä löytyy rohkeille maustamattomana ja vähän vähemmän rohkeille sitruunanmakuisena.

LUE LISÄÄ Kalanmaksaöljystä

 


Sitruunanmakuinen Kalanmaksaöljy

Maista ja ylläty;)

Maista ja ylläty;)

Orkla Care
All rights reserved | Möller 2016 Copyright